Május 3. 15:00 Színpad (Versenyprogram)

BUDAPEST BÁBSZÍNHÁZ
80 perc


HÓKIRÁLYNŐ (6+)
Snow Queen„Messze északon, ahol mindent hó és jég borít, és annyira hideg van, hogy egy szempillantás alatt megfagy még a tűz is, ott élt káprázatos jégbirodalma közepén a Hókirálynő. De nem csak a birodalma volt jégből, hanem a szíve is. És volt neki egy tükre. Ez a tükör a legszebb zöldellő mezőt is főtt spenótnak mutatta, a legjobb embereket fertelmes arcúnak, s akinek csak egy szeplőcske aranylott az arcán, az is ragyásképűnek látszódott benne.”
„Somewhere at the far north, where everything is covered with snow and ice and the cold can freeze even the fire, lived the Snow Queen in the middle of her gorgeous ice realm. However, not only her realm was of ice but her heart, too. And she had a mirror. In this mirror the most beautiful landscapes looked like boiled spinach and the best persons were turned into frights, and if anyone had only a tiny, golden freckle, you might be sure that it would be magnified and spread over both nose and mouth.”

Rendező/Directed by: Fige Attila
Szereplők: Speigl Anna, Hoffer Károly, Pallai Mara, Kemény István, Bertain Gábor, Szolár Tibor, Hannus Zoltán, Blasek Gyöngyi, Mórocz Andrienn, Juhász Ibolya, Kovács Katalin, Jevgenyij Svarc örököseinek engedélyével, az FTM Agency és a Hofra Kft. közvetítésével.