Május 5. 19:30 Stúdió Színpad (Versenyen kívül)

K.V. TÁRSULAT – KOLIBRI SZÍNHÁZ
65 perc

FÜGGÉSBEN (14+)
Addictus

Szűcs Zoltán

A Függésben című színdarab egy 12 lépéses programon alapuló, felépülő szenvedélybetegeknek létrehozott drogterápián játszódik. A történet az egyik szereplő bekerülésén keresztül mutatja meg a felépülés fázisait. Betekintést nyújt a Függők zárt világába, sikereikbe és tragédiáikba. Bemutatja, hogy a terápia során hogyan változik meg a gondolkodásmód, az érzelmi és lelki világ, és hogy milyen nehéz újra beilleszkedni a társadalomba egy drogterápia után.

The scene of the play Addictus is a drug-therapeutical institute for addicts, it is based on a program consisting of 12 steps. The phases of build-up are shown via the enrollment of a patient. We can get insight to the closed world, successes and tragedies of the Addicts. We can see how the way of thinking, the emotional and mental world of these people change during the therapy and how difficult it is to adapt themselves again to society after a drug therapy.

Szereplők/Cast: Bárdi Gergő, Krausz Gábor, Némedi Árpád, Száger Zsuzsanna, Urbanovits Krisztina, Molnár Zsófia Boróka, valamint a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola diákjai: Burján Fanni, Ivák Bence, Hajdú Csilla,(vezető tanár: Naszlady Éva)
Rendező/Directed by: Czukor Balázs