Small Size Workshop

SMALL SIZE WORKSHOP
„Small Size avagy színház a legkisebbeknek” fókuszprogram keretében


Május 3. 15:00-17:00 és 18:00-20:00 – Próbaterem

A programról:

Tapasztalattal rendelkező baba- és csecsemőszínházas kollégákra támaszkodva egy sajátos gondolat-homokozót rendezünk a Kolibri Színház mentorálásával, a lényeg ez esetben gondolati- és módszertani alapok közös megfogalmazása lenne a projektmódszer használatával.

Kiscsoportokban dolgoznánk ki „Small Size avagy színház a legkisebbeknek”projekteket, javaslatokat és a nap végére prezentációkat (produkciókat), melyekkel jelenlévők szerint is manapság a legkisebbekhez szólhatunk, számot tartva érdeklődésükre.A csoportmunkák fókuszában az érzékelés állna és az öt érzékszervi rendszerünk köré csoportosítjuk a témákat:
·      látás
·      hallás
·      tapintás
·      szaglás
·      ízlelés

Felkínálunk mindeközben természetesen érdekes eszközöket, tárgyakat, hangszereket, anyagokat, apróságokat is, melyekkel megsegíthetjük közös munkánkat.

Azt reméljük a programtól, hogy egymást inspirálva elsajátítanak a résztvevők egy alkotói attitűdöt és a végére akár öt olyan prezentáció születik, a melyet később módszertani alapként saját műhelyében is bárki felhasználhatna.

Kérjük önöket, hogy jelezzék részvételi szándékukat a szinhazineveles@kolibriszinhaz.hu címen. Amennyiben a programhoz kapcsolódva szállást is igényelnének, azt ugyanitt jelezhetik.


Ingyenes workshopunkra várjuk önöket szeretettel:Gyevi-Bíró Eszter
színházi nevelési koordinátor
Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház

06703125690